انواع دوربین مداربسته + راهنمای خرید + قیمت نمایندگی فروش دوربین هایک ویژن | boostercctv

دوربین های بولت یکی از پرکاربردترین دوربین های مداربسته در محیط های بیرونی هستند و اغلب جنس بدنه آنها فلزی می باشد. دوربین های تحت شبکه با نام IP نیز خوانده می شوند، IP به معنی Internet Protocol می باشد. در این تکنولوژی دوربین های مداربسته در بستر شبکه کار می کنند که در واقع دوربین IP داده های تصویر را از طریق شبکه ارسال می کند. سیستم های تحت شبکه دارای کیفیت تصویر بسیار بالایی هستند و همچنین از قابلیت های تصویری ویژه ای همچون تشخیص چهره، تشخیص پلاک، شمارش افراد و … پشتیبانی می کنند. برای نصب دوربین های تحت شبکه از کابل شبکه CAT6 یا CAT5 استفاده می شود که با توجه به قیمت نسبتا بالای آنها بهتر است در پروژه های بزرگ مورد استفاده قرار بگیرند.

  • این آمار از طریق نرم افزار آماری IP Video System Design Tool تهیه شده که براساس فعال سازی توسط مشتریان در سراسر دنیا جمع آوری شده است.
  • در حال حاضر کاربران دیگر تمایلی به تهیه این نوع دوربین ها ندارد زیرا دوربین های بولت یا دام می تواند نیاز آن ها را رفع کند.
  • انواع پیش ساخته آنها در قاب های مختلفی مثل قاب سیستم اطفاء یا قاب زنگ ، ساعت دیواری ، پریز برق موجود است.
  • در حقیقت این دوربین در بستر آنالوگ تصاویر را با رزولوشن بالاتر و با کیفیت HD ثبت می کند.
  • اما بر حسب توان مالی و نیاز خود می‌توانید از دیگر کابل‌ها نیز استفاده کنید.

باید گفت که مجله خبری بوستر دوربین مداربسته کوچک با هر دو نوع تکنولوژی ساخته و روانه بازار می‌شود و با توجه به نوع نیازتان می‌توانید بهترین خرید را داشته باشید. یکی از انواع دوربین های مدار بسته، مدل Dome‏ یا همان گنبدی شکل است. این مدل نام خود را از بدنه گنبد مانندی که دوربین در آن قرار می‌گیرد گرفته است. به این دلیل که پوشش گنبدی دوربین تشخیص جهت گرفتن دوربین را برای مردم دشوار می کند.

هارد دیسک

در حال حاضر دوربین‌های مداربسته تحت شبکه، کیفیت تصویر بالایی دارند همچنین دوربین‌های آنالوگ HD نیز کیفیت بالایی دارند و تقریباً با دوربین‌های تحت شبکه برابری دارند. PTZ در واقع مخفف Pan (چرخش)، Tilt (دوران)، Zoom (بزرگنمایی) می باشد. دوربین PTZ یا همان Speed Dome دارای قابلیت چرخش 360 درجه ای، دوران 180 درجه ای، و بزرگنمایی تا 10 برابر حد معمول می باشد. این ویژگی ها باعث شده که این مدل دوربین را به بهترین دوربین مداربسته تبدیل کرده است.

ذکر این نکته لازم است که عوامل مختلفی در کیفیت تصویر دوربین مدار بسته نقش دارد. در مشخصات دوربین رزولوشن تصویر را به صورت یک عدد در کنار MP (مگاپیکسل) مشاهده می کنید. هر چه این عدد بزرگتر باشد تصویر از تعداد پیکسل های بیشتر تشکیل شده و جزئیات تصویر مشخص تر است. رایج ترین رزولوشن برای دوربین های مدار بسته 1، 2، 3، 4، 5، 6، 8 و 12 مگاپیکسل است.

دوربین مدار بسته

یکی از مشکلاتی که در هنگام استفاده از دوربین‌های مداربسته با آن‌ها روبه‌رو هستیم، این است که سارقان بدون آن‌که چهره‌شان دیده شود، دوربین‌ها را از کار می‌اندازند. ازاین‌رو می‌توان گفت که بهترین کاری که می‌توان برای رفع این مشکل انجام داد، استفاده از دوربین مداربسته لامپی است. اولین مزیت آن‌ها دید 360 درجه‌شان است و ازاین‌رو می‌توان با یک دوربین لامپی یک محوطه بزرگ را به‌راحتی نظارت و کنترل کرد. همچنین این دوربین‌ها را می‌توانید بر روی سقف نصب کنید و ازاین‌رو دسترسی سارقان به آن‌ها بسیار مشکل می‌شود. دومین مزیت این نوع از دوربین‌ها این است که می‌توان از راه دور لامپ درون دوربین را روشن و خاموش کرد، به‌طورکلی کنترل دوربین از راه دور و با استفاده از یک نرم‌افزار یا اپلیکشن به‌راحتی انجام می‌شود. دوربین مداربسته آندوسکپی از انواع دوربین مداربسته می‌باشد که قابلیت حرکت در مسیرهای غیر قابل دسترس را دارد.

http://binacctv.ir