PLC چیست + انواع پی ال سی و کاربرد plc پینیون

به لطف بهره‌گیری از مجموعه‌ای از توابع یک‌پارچه شده، این سیستم‌ها قدرت بالایی داشته و در صورت افزایش وظایف، به‌راحتی می‌توان آنها را با ماژول اضافی گسترش داد. دستگاه‌های موجود در این سری در صنایع نساجی، ماشین‌های بسته‌بندی، کارخانجات ساخت ابزارآلات،‌ سیستم‌های نصب و صنایع برق و مکانیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. پی ال سی ابزاری الکتریکی-الکترونیکی است که با استفاده از آن می توان فرآیند های صنعتی را هوشمند یا اتوماتیک نمود.

معرفی پی ال سی 1500و ویژگی‌های آن

PLC چیست + انواع پی ال سی و کاربرد plc پینیون

انتخاب کنترلر با توجه به درجه اهمیت پاسخ گذرا یا ماندگار و یا هر دو و همچنین ملاحظات اقتصادی ویژه صورت می پذیرد. در حالت ساختاریافته، زبان‌های برنامه‌نویسی نردبانی و بلوکی اهمیت دارند که به صورت از پیش تنظیم شده در نرم افزار PLC موجود هستند. اما در حالت خطی از زبانی به نام STL استفاده می‌شود که به صورت متنی و خط به خطر نگارش می‌شود.

  • با این وجود برخی از PLC‌ها را می‌توانید با کمتر از 100 دلار با نرم‌افزار رایگان دریافت کنید.
  • در زمانی که عمل سوئیچینگ درحال انجام است، خروجی ها ثابت و بدون تغییر می مانند تا کار بی نقص انجام شود.
  • بر خلاف کنترلرهای منطقی ماژولار این کار باعث اختلال در عملکرد سیستم رک نخواهد شد.
  • برنامه نویسی این مدل از پی ال سی با استفاده از نرم افزار STEP7 صورت گرفته است.
  • شبکه profinet از شبکه های جدیدی ست که در دو نسخه I/O(شبیه به Profibus-DP]) و نسخه CBA ( شبیه به Industrial Ethernet) رونمایی شده است.
  • برای اولین بار از PLC در صنعت اتومبیل سازی استفاده شد و این دستگاه جایگزین رله ها و تایمرها شد.
مثلاً جایی که قرار است یک وسیله را کنترل کنید که در طول زمان نیاز به فعالیت و روشن بودن دارد (مثل موتور). کنترلرهای s در پنج مدل CPU1215C , CPU1214C , CPU1212C , قیمت plc CPU1211C و CPU1217C ارائه شده اند. یکی از فاکتورهایی که این مدل ها را از یکدیگر متمایز می کند، تعداد ماژول های ورودی و خروجی ست که می توانند در کنار CPU قرار بگیرند. مثلا در مدل 1212 حداکثر دو ماژول و در مدل های 1214،1215 و 1217 حداکثر هشت ماژول ظرفیت وجود دارد. امروزه تابلوهای کنترل معمولی (رله ای) به علت معایب زیادشان کمتر مورد استفاده قرار می گیرند از آنجا که این نوع تابلوها با رله های الکترو مکانیکی کنترل می شوند، وزن بیشتری پیدا می کنند.

به منظور کنترل و مدیریت صحیح فرآیندهای صنعتی انواع PLC به وسیله شرکت های معتبر و شناخته شده در اقصی نقاط دنیا تولید و در اختیار صنعتگران و واحدهای تولیدی و کارخانجات قرار می گیرد. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع پی ال سی و برندهای آن پرداخته و مزایا و معایب آن را بررسی کنیم. اگر می خواهید به صورت حرفه ای نحوه کار با پی ال سی را یاد بگیرید توصیه می کنیم در دوره آموزش پی ال سی برق گستران ثبت نام کنید.

PLC چیست؟ در 20 دقیقه پی ال سی را قورت دهید…

PLC‌های معمولی هم حتی برای شروع کار بسیار گران هستند، اغلب بیش از 1000 دلار برای سخت‌افزار و نرم‌افزار نیاز می‌باشد. با این وجود برخی از PLC‌ها را می‌توانید با کمتر از 100 دلار با نرم‌افزار رایگان دریافت کنید. حتی امکان این هست که LOGO PLC را به سایر پی ال سی‌های زیمنس مانند S متصل کنید.